Meny
01 forretter
Venterett – Appetizers
毛豆 EDAMAME (Soya)
Kr 69,-泡菜 KIMCHI (Gluten, Soya)
Kr 189,-Fermenterte kinakål og gulrot. Fermented Chinese cabbage and carrot.
腰 果 CASHEWNØTTER (Nøtter)
Kr 69,-Cashew nuts
虾 片 REKERCHIPS (Skalldyr)
Kr 69,-med søt chili-dip. Prawn crackers with sweet chili-dip.
02 starters
Forretter – Starters
泰辣虾 THAI LA HA (Skalldyr, Fisk, Sesam)
Kr 189,-Grillet scampi på spyd, marinert med thai karri, ingefær og chili. Serveres med frisk thai salat, sesamfrø og søt chilisaus. Grilled prawns skewer served with Thai salad, sesame seeds and sweet chili sauce.
川式青口 ORIENTAL BLÅSKJELL (Gluten, Bløtdyr, Soya, Sesam)
Kr 159,-Wokstekt blåskjell på Hong Kong vis, med hvitløk, chili og svart soyabønnesaus. Stir-fried mussels in Hong Kong style with garlic, chili and black bean sauce.
红油抄手 SPICY WAN TAN (Gluten, Skalldyr, Sesam)
Kr 149,-Kinesisk ravioli fylt med krydret svinekjøttdeig og reker, blandet med en chilioljebasert saus. Toppes med koriander. Chinese ravioli with minced pork and shrimp seasoned with a chili oil based sauce.
Dim Sum - Dumpling
猪肉春卷 VÅRRULLER (Gluten, Soya, Peanøtter, Skalldyr)
Kr 129,-Sprøstekt vårruller som inneholder svinekjøtt, risnudler, sopp, aspargesbønner, kål og asiatisk krydder. Serveres med en søt chilisaus. Homemade spring rolls with pork and vegetables. Served with sweet chili sauce.
鸡肉春卷 VÅRRULLER med kylling (Gluten, Soya)
Kr 119,-Sprøstekt vårruller som inneholder kyllingkjøtt, grønnsaker og asiatisk krydder. Serveres med en søt chilisaus. Homemade spring rolls with chicken and vegetables. Served with sweet chili sauce.
水晶虾饺 HA GAU (Gluten, Soya, Skalldyr)
Kr 159,-4 stk. delikate dumplinger med et tynt, nesten gjennomsiktig hvetepastaskinn fylt med saftige reker, serveres dampet med soya chilisaus. Steamed prawn dumpling with soya chili sauce.
烧 賣 SIU MAI (Gluten, Soya, Skalldyr)
Kr 159,-4 stk. dumplinger fylt med hakket svinekjøtt og reker, serveres dampet med soya chillisaus. Steamed dumpling with pork and prawn with soya chili sauce.
韭菜饺 KOW CHOI GAU (Gluten, Soya, Skalldyr)
Kr 129,-3 stk. fritert dumplinger fylt med hakket aromatisk kinesisk gressløk, reker og svinekjøtt. Serveres med sennep chilisaus. Deep-fried dumpling with prawn, pork and Chinese chives. Served with mustard chili sauce.
小笼包 SIU LONG BAO (Gluten, Egg, Soya, Selleri, Sesam)
Kr 129,-3 stk. dampet suppe dumplinger fylt med svinekjøtt og kinakål. Serveres med worcestershire Sri-Racha saus. Steamed soup dumplings with pork and Chinese cabbage. Served with a Worcestershire Sri Racha sauce.
炸粉果 TJA FAN KOH (Gluten, Skalldyr)
Kr 129,-3 stk. fritert dumplinger fylt med hakket reker, svinekjøtt og koriander. Serveres med sennep chilisaus. Deep-fried dumpling with prawn, pork and coriander served with mustard chili sauce.
牛肉饺 AO YUK GAU (Gluten)
Kr 129,-3 stk. fritert dumplinger fylt med hakket kalvekjøtt og purreløk. Serveres med worcestershire Sri-Racha saus. Deep-fried dumpling with minced veal and leeks Served with a Worcestershire Sri Racha sauce.
三鲜饺 SAM SIN GAU (Gluten, Skalldyr, Bløtdyr)
Kr 139,-3 stk. fritert dumplinger fylt med hakket reker, kamskjell og krabbekjøtt. Serveres med sennep chilisaus. Deep-fried dumpling with minced prawn, scallops and crab served with mustard chili sauce.
点心双拼 DIM SUM KURV (Gluten Soya Skalldyr)
Kr 159,-Består av dampet 2 stk. Ha Gau og dampet 2 stk. Siu Mai. Serveres med soya chilisaus. Dim Sum basket with Ha Gau and Siu Mai.
点心四拼 DIM SUM TALLERKEN 4 TYPER (Minimum 2 personer)
Per pers Kr 159,-Gluten, Soya, Sennep, Peanøtter, Skalldyr
Består av dampet 2 stk. Ha Gau og dampet 2 stk. Siu Mai. Serveres med soya chilisaus. Dim Sum basket with Ha Gau and Siu Mai.点心五拼 DIM SUM TALLERKEN 5 TYPER (Minimum 2 personer)
Per pers Kr 189,-Gluten, Soya, Sennep, Peanøtter, Skalldyr
Består av fritert vårruller, dampet Ha Gau, fritert Kow Choi Gau, dampet Siu Mai og fritert Tja Fan Koh. Serveres med sennep, søt og soya chilisaus. Dim Sum platter with spring rolls, Ha Gau, Kow Choi Gau , Siu Mai and Tja Fan Koh.点心六拼 DIM SUM TALLERKEN 6 TYPER (Minimum 2 personer)
Per pers Kr 219,-Gluten, Soya, Sennep, Peanøtter, Skalldyr, Bløtdyr
Består av fritert vårruller, dampet Ha Gau, fritert Kow Choi Gau, dampet Siu Mai, fritert Tja Fan Koh og fritert Ao Yuk Gau. Serveres med sennep, søt og soya chilisaus Dim Sum platter with spring rolls, Ha Gau, Kow Choi Gau, Siu Mai, Tja Fan Koh and Ao Yuk Gau.
Supper - Soup
酸辣汤 BEIJING TONG (Gluten, Egg, Soya, Sesam)
Kr 129,-Szechuan suppe med kyllingkjøtt og assorterte grønnsaker og sopp. Smak syrlig og sterk. Hot and Sour soup with chicken, egg and vegetable
韩式海鲜汤 KIMCHI SKALLDYRSUPPE (Gluten, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Fisk)
Kr 159,-Koreansk suppe med kongereke, kamskjell, blåskjell og fiskeboller. Smak syrlig og litt sterk. Seafood soup in Korean style with prawn, scallop, mussels and fish ball.
雲吞汤 WAN TAN TONG (Gluten Skalldyr Sesam)
Kr 139,-Kinesisk ravioli fylt med krydret svinekjøttdeig og reker. Chinese ravioli with minced pork and shrimp.
Fisk og Skalldyr – Fish and Seafood
川式什锦海鲜 HAVETS OPPLEVELSER (Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Fisk, Sesam)
Kr 319,-Havabbor, kamskjell, kongereker, kongeøsterssopp, og assorterte grønnsaker wokkes i en lun Asiatisk chilisaus. Mixed seafood of Sea Bass, scallops and prawns stir-fry with king oyster mushrooms and assorted vegetables in Asian style chili sauce
沙茶海鲜煲 SA CHA SAM SIN (Gluten, Soya, Peanøtter, Fisk, Skalldyr, Bløtdyr, Sesam)
Kr 319,-En skalldyrrett som består av Havabbor, kongereker, kamskjell, blåskjell, fiskeboller, østerssopp og assorterte grønnsaker. Serveres i ildfast form med en saus som er laget av kinesisk barbeque chilisaus med Szechuan chilipepper. Sea Bass, prawns, scallops, mussels, fish ball, oyster mushrooms and assorted vegetables in a Chinese style barbeque chili sauce
龙虾海鲜煲 HOI SIN POT (Gluten, Soya, Peanøtter, Fisk, Skalldyr, Bløtdyr, Sesam, Selleri)
Kr 439,-En skalldyr rett som består av halv hummer, kongereker, blåskjell, fiskeboller, kongeøsterssopp, sitron-gress og assorterte grønnsaker. Serveres i ildfast form med en sursøt chilisaus som er laget av tom-yum saus, kinesisk barbeque chilisaus og soyabønnesaus. Half lobster, prawns, mussels, fish ball, oyster mushrooms and assorted vegetables in sweet and sour chili sauce.
宫保大虾 GONG BAO HA (Skalldyr, Soya, Nøtter, Sesam)
Kr 289,-En klassisk rett fra Szechuan. Kongereker wokkes med assorterte grønnsaker og kongeøsterssopp i en chilisaus som er laget av Szechuan chilipepper, bønnesaus og tørket chili. Toppes med Cashewnøtter. Classic Szechuan spicy prawns, king oyster mushrooms and assorted vegetables tops with cashew nuts
泰式甜酸海鲈鱼 HAVABBOR SPICY SWEET AND SOUR (Gluten, Soya, Peanøtter, Fisk, Sesam)
Kr 299,-Lett friterte Havabbor, kongeøsterssopp og assorterte grønnsaker wokkes i en sursøt chilisaus. Toppes med koriander. Lightly fried sea bass, king oyster mushrooms and assorted vegetables stir-fried in a sweet and sour chili sauce. Topped with coriander.
Kjøtt – Meat
潮洲龙虾牛柳 ORIENTAL LUNG HA AO LAU (Gluten, Soya, Peanøtter, Skalldyr, Bløtdyr, Sesam)
Kr 459,-En halv fritert hummer wokstekt med marinert indrefilet av okse i skiver, kongereker, kamskjell, kongeøsterssopp og assorterte grønnsaker i en sataysaus som er laget av Trien-Chau saus, kinesisk barbeque chilisaus og smaksatt med kinesisk soyabønne ost og koriander. Lobster, tenderloin of beef, prawns and scallops pan-fried with king mushrooms and assorted vegetables in Trien-Chau sauce.
海皇鸭片 HOI WONG AP PIN (Gluten, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Fisk, Sesam)
Kr 319,-Andebryst i skiver wokstekt med kongereker, kamskjell, fiskeboller, østerssopp og assorterte grønnsaker i en søtlig chili saus som er laget av hoisin saus, tomatsaus, soyabønnesaus og tørket chili. Duck breast, prawns, scallops, fish ball, mushrooms and assorted vegetables in sweet soya bean chili sauce.
港式黑椒牛柳 HAK CHIU AO LAU (Gluten, Soya, Peanøtter, Skalldyr, Fisk, Sesam)
Kr 339,-Marinert indrefilet av okse i skiver, mørnet og panneristet på Hong Kong vis. Wokkes med kongeøsterssopp og assorterte grønnsaker i en saus som er laget av sort pepper, soyabønnesaus, kinesisk barbequesaus og worcestershiresaus. Pan-fried tenderloin of beef in Hong Kong style with king oyster mushrooms and assorted vegetables and black pepper chili sauce
水煮牛肉 OKSEFILET I CHILIOLJE (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 299,-Oksefilet i skiver med kinakål, Pak Choi, østerssopp og bønnespirer wokkes i tradisjonelle Szechuan chiliolje og toppes med koriander. Szechuan chiliolje kokes ut av over 20 ulike urter og krydder i flere timer. Beef fillet in traditional Szechuan chili oil with Chinese cabbage and bean sprouts.
镇江咕老肉 GU LOU YUK (Gluten, Sesam)
Kr 249,-Sprøstekt svinekjøtt serveres med paprika, papaya, ananas og løk i en vel balansert klassiske Szechuan vineddiksausen og tørket chili. Deep-fried pork with paprika, papaya, pineapple and onion in a black vinegar chili sauce.
水煮羊肉 LAMMEFILET I CHILIOLJE (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 299,-Lammefilet i skiver med kinakål, Pak Choi, østerssopp og bønnespirer wokkes i tradisjonelle Szechuan chiliolje og toppes med koriander. Szechuan chiliolje kokes ut av over 20 ulike urter og krydder i flere timer. Sirloin of lamb in traditional Szechuan chili oil with Chinese cabbage and bean sprouts
马来西亚羊柳 MALAYSISK LAMMEFILET (Peanøtter, Sesam)
Kr 299,-Lammefilet i skiver wokkes med papaya, ananas, sitrongress og assorterte grønnsaker i en saus basert på karri, kokosmelk og peanøttsaus. Peanøtter og sesamfrø på toppen. Sirloin of lamb in Malaysian style with curry, peanut sauce, coconut and lemon grass.
宫保鸡 KYLLING GONG BAO (Soya, Nøtter, Sesam)
Kr 249,-En klassisk rett fra Szechuan. Kyllingfilet wokstekt med assorterte grønnsaker i en chilisaus som er laget av Szechuan chilipepper, bønnesaus og tørket chili. Toppes med Cashewnøtter. Classic Szechuan spicy chicken with assorted vegetables and topped with cashew nuts.
水煮鸡片 KYLLINGFILET I CHILIOLJE (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 259,-Kyllingfilet med kinakål, Pak Choi, østerssopp og bønnespirer wokkes i tradisjonelle Szechuan chiliolje og toppes med koriander. Szechuan chiliolje kokes ut av over 20 ulike urter og krydder i flere timer. Chicken fillet in traditional Szechuan chili oil with Chinese cabbage and bean sprouts.
酥炸羊肋排 SOYABRAISERT LAMMESPARERIBS (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 289,-Langtidsstekt beinfri lammeside med kinesiske aromatiske krydder. Serveres frityrstekt med hjemmelaget hoisin saus smaksatt med chili. Tilbehør Salat. Deep-fried boneless spareribs of lamb with homemade spicy Hoisin sauce.
泰式海鲜牛柳 WOK-BRAISERT SJØMAT OG INDREFILET (Skalldyr, Bløtdyr, Sesam)
Kr 309,-Indrefilet av okse i skiver, kongereker og kamskjell wok-braisert med sukkersnapes, kongeøsterssopp og grønnsaker i en thai inspirert chilisaus med kinesisk urter. Tenderloin of beef and seafood in Thai inspired spicy sauce.
鱼香虾球鸡肉 WOKSTEKT SCAMPI OG KYLLING (Gluten, Soya, Skalldyr, Sesam)
Kr 259,-kongereker og fritert kyllingbryst wokkes med assorterte grønnsaker i en Szechuan hvitløk chilisaus. Prawns and chicken pan-fried with assorted vegetables in Szechuan garlic chilli sauce
沙茶牛肉 SA CHA BIFF (Soya, Peanøtter, Skalldyr, Sesam)
Kr 259,-Wokstekt oksefilet med assorterte grønnsaker i en kinesisk barbequesaus med chilipepper. Pan-fried beef filet with assorted vegetables in Chinese spicy barbeque sauce with Szechuan pepper.
棒棒牛肉 PANG PANG BIFF (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 259,-Wokstekt oksefilet med paprika og løk i en soyabønnesaus med tørket chili. Pan-fried beef filet with paprika and onion in soya bean chili sauce.
辣豆豉鸭片 RA DOU CHI AP PIN (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 299,-Pannestekt andebryst i skiver wokkes med kongeøsterssopp og assorterte grønnsaker i en svartbønne chilisaus. Pan-fried sliced duck breast with king oyster mushrooms and assorted vegetables in a black bean chili sauce.
麻婆豆腐 MAPO TOFU (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 259,-Mapo tofu er en tradisjonell og populær kinesisk rett som stammer fra Szechuan kjøkkenet, retten lages i wokpanne med tofu og marienert oksekjøttdeig, hvitløk, soyabønne chili og Szechuan chili pepper. Pan-fried tofu with minced beef in traditional Szechuan spicy sauce
锦江煲 KAM-KON-POT (Gluten, Soya, Peanøtter, Skalldyr, Sesam)
Kr 309,-En herlig blanding av kongereker, lammefilet, oksefilet og kyllingfilet med østerssopp og assorterte grønnsaker. Serveres i ildfast form med en sausen som er laget av Szechuan chilipepper, soyabønnesaus og tørket chili. Szechuan hot clay pot with prawn, beef, lamb and chicken.
香酥鸭 CRISPY DUCK - (1/2 And for 2 personer) (Gluten, Soya, Peanøtter, Skalldyr, Sesam)
Kr 579,-Husets soyabraisert and med kinesiske aromatiske krydder. Serveres sprøstekte og fordelt med tilbehør som pannekaker, agurk, vårløk og en hjemmelaget Hoisin saus. Crispy duck served with pancakes, sliced cucumber, and spring onions with Hoisin sauce
Vegetarretter – Vegetarian Dishes
什锦蔬菜煲 BUDDHA POT (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 229,-Wokstekt assorterte grønnsaker og tofu, serveres i en ildfast form med en Szechuan chilisaus som inneholder hvitløk og ingefær. Stir-fried assorted vegetables and tofu with Szechuan chili sauce.
鱼香茄子 ORIENTAL AUBERGINE (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 229,-Wokstekt aubergine i en Szhechuan hvitløk chilisaus. Stir-fried eggplant with mushroom in Szechuan garlic chilli sauce.
麻婆豆腐 MAPO TOFU VEGETAR (Gluten, Soya, Sesam)
Kr 229,-Mapo tofu er en tradisjonell og populær kinesisk rett som stammer fra Szechuan kjøkkenet, retten lages i wokpanne med tofu, hvitløk, soyabønne chili og Szechuan chili pepper. Pan-fried tofu in traditional Szechuan spicy sauce.
干煸四季豆 TØRRSTEKTE GRØNN BØNNER (Sesam)
Kr 209,-Tørrstekte grønn bønner med hvitløk, chili og Szechuan pepper. Dry-fried green beans with garlic, chili and Szechuan pepper.
炒上海青菜 SHANGHAI PAK CHOI (Sesam)
Kr 209,-Wokkes på tradisjonelt Kinesisk vis med hvitløk. Stir-fried Shanghai Pak Choi in Asian style with garlic.
Tilbehør – Side Order
炸馒头 MAN TAO (Gluten, Melk)
Kr 79,-Fritert kinesisk hveteboller, kondensert melk som dipp. Deep-fried Chinese wheat bun. Served with condensed milk.
Barnemeny – Children Menu
Kylling med ris og ketchup ()
Kr 149,-Biff med ris og ketchup ()
Kr 149,-
Selskapsmeny
KR 699,- per person
Forrett – Starter
点心四拼 Dim Sum Tallerken (Soya)
Består av vårruller, Ha Gau, Kow Choi Gau, og Siu Mai. Serveres med sennep chilisaus, søt chilisaus og soya chilisaus. Dim Sum platter with spring rolls, Ha Gau, Kow Choi Gau and Siu Mai.
Mellomrett – Second Course
香酥鸭 Crispy Duck (Gluten, Soya, Peanøtter, Skalldyr, Sesam)
Husets soyabraisert and med kinesiske aromatiske krydder. Serveres sprøstekt og fordelt med tilbehør som pannekaker, agurk, vårløk og en hjemmelaget Hoisin saus. Crispy duck served with pancakes, sliced cucumber, spring onions and homemade Hoisin sauce.
Hovedretter – Main Courses
川式什锦海鲜 Havets Opplevelser (Skalldyr, Bløtdyr, Fisk, Soya, Sesam)
Havabbor, kamskjell, kongereker, kongeøsterssopp og assorterte grønnsaker wokkes i en lun Asiatisk chilisaus. Mixed seafood of Sea Bass, scallops and prawns. Served with king oyster mushroom and assorted vegetables in Asian style chili sauce.
锦江煲 Kam-Kon-Pot (Gluten, Soya, Peanøtter, Skalldyr, Sesam)
En herlig blanding av kongereker, lammefilet, oksefilet, kyllingfilet, østerssopp og assorterte grønnsaker. Serveres i ildfast form med en saus som er laget av Szechuan chilipepper, soyabønnesaus og tørket chili. Szechuan hot clay pot with prawns, beef, lamb, chicken, oyster mushrooms and assorted vegetables.
水煮牛肉 Oksefilet i chiliolje (Gluten, Soya, Sesam)
Oksefilet i skiver med kinakål, Pak Choi, østerssopp og bønnespirer wokkes i tradisjonelle Szechuan chiliolje og toppes med koriander. Szechuan chiliolje kokes ut av over 20 ulike urter og krydder i flere timer. Beef fillet in traditional Szechuan chili oil with Chinese cabbages, oyster mushrooms and bean sprouts.
Dessert
巧克力摩丝 Sjokolademousse (Gluten, Egg, Melk, Soya, Nøtter)
Serveres med frukter. Chocolate mousse with fruits.
PEKING DUCK - SET MENU (4 personer)
KR 2480,-
OBS! Menu må bestilles 2 dager i forveien / 2 Days in advance
Forrett – Starter
DIM SUM TALLERKEN 4 TYPER (Gluten, Soya, Sennep, Peanøtter, Skalldyr)
Består av vårruller, Ha Gau, Kow Choi Gau, og Siu Mai. Serveres med sennep chilisaus, søt chilisaus og soya chilisaus.
Mellomrett – Second Course
SPRØSTEKT AND I SMÅ SKIVER MED SKINN OG KJØTT (Gluten, Soya, Peanøtter, Skalldyr, Sesam)
Serveres med pannekaker, agurk, vårløk og en hjemmelaget Hoisin saus.
Hovedrett – Main Course
CHEUNG BAO AP (Gluten, Soya, Sesam)
Wokstekt andestrimler med grønn asparges, østerssopp og Sukkersnapes i en sterk saus som er laget av Szechuan pastasaus og tørket chili.
Dessert
ORIENTAL MANGOPUDDING (Egg, Melk)
Husets mangopudding, toppet med mango saus, garnert med frisk frukt.
reservasjoner
Book et bord
Reserver bord hos oss rett fra vår bookingkalender på nett. Dersom dere er flere enn 12 personer kan dere sende oss en forespørsel.